Güncel Anime:Owari No Seraph

By HanHan Asya - Mayıs 18, 2015


Anime Adı : Owari no Seraph
Anime Türü : Dram,Shounen,Vampir.Süper Güçler
Bölüm Sayısı : 7 / ?
Yapım Yılı : 2015

Özet;
Hikayemiz, bilinmeyen bir virüs yüzünden çocuklar hariç tüm insanların öldürüldüğü bir dünyada geçiyor. Bu çocuklarda daha sonra vampirler tarafından tutsak edilirler. Hikayemizin merkezindeki Yuichiro Hyakuya ise, birgün tüm vampirleri öldürmeye yeticek kadar
güçlü olmayı hayal eden bir insan.
[Türk Anime Sitesinden Alıntıdır.]


HanHan Tanıtımı Ve Yorumu:

Güncel olarak devam eden animenin bu zamana kadar 7 bölümü yayınlanmış.
Bahar animelerini gördüğümde çizimleri ile dikkatimi çekmiş ilk bölümünüde beğenince takibime almıştım.Her yayınlanan bölümü izledikçe iyi ki de almışım diyorum.

Gelelim konusuna;
Dünya da nerden geldiği bilinmeyen bir virüs sebebi ile çocuklar haricinde herkes hayatlarını kaybediyor.Geriye kalan çocuklar da vampirler tarafından toplanıp kendi yerlerinde tutsak ediyorlar.Bu çocuklara çiftlik hayvanı muamelesi yapıyorlar da diyebiliriz.Yani vampirler  kanları içmek için esir olarak tutuyorlar.
Yetimhanede beraberce büyüyen ve birbirlerini aile olarak gören bir grup çocuk da bu esir olunan çocukların arasında.Bu çocuklar ne olursa olsun o esir hayatından kurtulmak ,özgür olmak için kaçmaya çalışıyorlar.Anime işte tam da buradan itibaren başlıyor.

Resimde gördüğünüz ana karakterimiz olan Yuichiro Hyakuya ve onun etrafında şekillenen olaylar çerçevesinde animemiz ilerliyor.

Dip Not:Genel olarak etkileyici bir anime fakat saldırıların olduğu sahneler oldukça etkileyici.İzleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Güncel anime arayanlara önerimdir.Keyifli Seyirler Dilerim..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya